Managed Print Service

Brother MPS – Managed Print Service
Met Brother Managed Print Service heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging, efficiency en duurzaamheid van uw volledige printerpark en workflow te verbeteren en uw kosten te verlagen. U beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer inzicht en controle over de printkosten
Met Purchase & Click van Brother Managed Print Service beschikt u over een systeem om zonder extra inspanning of kosten uw printers te beheren.
U heeft volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die u afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimumaantal afdrukken vereist is en er een op maat gesneden oplossing wordt geboden.

Eenvoudig verbruiksartikelen bestellen
Met Purchase & Click kunt u via uw eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie  afgeleverd. U geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat u daar omkijken naar heeft.

klik op het Brother logo om de MPS flyer te downloaden