HWKS veel geïmiteerd maar nooit geëvenaard

Oud-Beijerland – Oktober 2014 – Heden
In de Kantoorartikelen en Kantoormeubelenhandel hebben veel bedrijven het moeilijk en zijn er veel bedrijven de laatste jaren failliet gegaan. Hoeksche Waardse Kantoor Service in Oud-Beijerland levert nog steeds de service die nodig is voor uw kantoor en bedrijf.
Vele bedrijven in onze branche hebben de service los gelaten en hebben de winkel dicht gedaan en zijn alleen nog in het bezit van een webshop. HWKS heeft nog steeds een winkel met afhaalbalie een groot magazijn met kantoorartikelen met de mogelijkheid van Same Day Delivery. Ook zijn wij in het bezit van verschillende zeer moderne webwinkels met online betaalmogelijkheden en een 24 uurs levering. Als u een probleem heeft is het meeste voorkomende antwoord van onze collegae “morgen”? Maar uw probleem is niet voor morgen, want u heeft het vandaag? Een Kantoorvakhandel zonder voorraad kan ook geen echte Service leveren! Onze extra services zijn verzendservice, lamineerservice, inbindservice, het verhuur van kantoormachines etc.
Eigenlijk gaat onze Service verder waar hij bij een ander stopt. Onze concurenten proberen zo’n beetje alles van ons te kopieren: logo’s, teksten, slogans, tot zelfs in de puntjes…….?
Hoeksche Waardse Kantoor Service is de enige echte kantoorvakhandel in de regio Hoeksche Waard. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland en zeer eenvoudig bereikbaar. U kunt direct bij ons voor de deur parkeren. ( gratis ) Wat wilt u meenemen een set kleuren lasertoners, een pallet papier, een doosje paperclips of een nieuwe printer? Bij de Hoeksche Waardse Kantoor Service kan dat allemaal. Registreer Uw bedrijf in onze webwinkel www.webshophwks.nl en u zult versteld staan van onze en uw mogelijkheden.

Hoeksche Waardse Kantoor Service veel geïmiteerd maar nooit geëvenaard.